Äntligen fått min mopedbil!

Hej igen alla mina fina läsare! Hur mår ni? Själv så mår jag jättebra och har haft en riktigt rolig vecka. Idag så tänkte jag faktiskt ta och skriva ett par ord om någonting som jag vet att rätt så många av er har frågat mig om här på bloggen, nämligen det här med att köpa mopedbil! Som många av er vet så är jag ju den mest otåliga människan i världen och vill så himla gärna ha den friheten som kommer med att köra bil, men då jag bara är 15 så går ju inte riktigt det.

Dock så har jag ju under en längre tid tjatat om just det här med mopedbilar och nu kan jag glatt säga att jag äntligen har fått en av mamma och pappa! Jag är så otroligt lycklig och älskar verkligen min nya mopedbil. Som sagt så ger det en helt annan frihet och den är så behändig och söt, så det är verkligen någonting som jag kan rekommendera till alla er andra som också är under 16 exempelvis och verkligen vill ha den friheten på ett fint och smidigt sätt. Det stället som vi valde att vända oss till för att köpa min mopedbil heter inget annat än Bergström Marin AB och det är verkligen ett företag som jag även där varmt kan rekommendera till alla mina läsare. Sedan så är ju då detta lite smått inriktat till alla er som befinner er i Danderyd, Nacka, på Östermalm eller på Lidingö bland annat. Dock så hoppas jag ju givetvis att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av mina jämnåriga och att ni finner den friheten som ni söker i form av just en mopedbil hos Bergström Marin AB! Ha det nu så bra så hörs vi snart igen!